L’alcaldessa de Benassal anuncia la suspensió de les festes

"Se'ns trenque el coret", ha apuntat Mari Luz Monterde a les xarxes socials

Foto: facebook

Amb un missatge a les xarxes socials, Mari Luz Monterde, alcaldessa de Benassal, ha confirmat la suspensió de les festes d’estiu de la localitat.

“A falta de ratificar per plenari, i consensuats amb les associacions, penyes i colles de Benassal hem decidit suspendre les festes patronals 2020. Se’ns trenque el coret, des de ben jovenets els benassalencs i benassalenques i tots els que ens visiteu hem esperat amb il·lusió la setmana de festes. Però este any no podrà ser”, ha dit Monterde.

“Hem esperat fins a l’últim moment, però a causa de la situació que estem vivint amb la Covid 19, amb responsabilitat i convicció hem pres la decisió de suspendre les festes. Esperem que el 2021 siga millor que este any i que Benassal torne a brillar en les seues festes patronals”, conclou.

Directe