Benassal obri la piscina fins al 31 d’agost

L'horari d'obertura és de dilluns a diumenge de 10h a 20h

Benassal ja ha obert la piscina d’estiu. El preu dels abonaments és de 30 euros per a xiquets i xiquetes entre 5 i 13 anys i de 40 euros per als adults. Indicar que els menors de 5 anys entren gratis. El bo es pot adquirir en les oficines de l’Ajuntament de 9h a 14h.

L’obertura de la piscina es fa sota totes les mesures de seguretat recomanades enfront del Covid19. D’aquesta manera, és obligatori l’ús de gel hidroalcohòlic i abans d’entrar a la instal·lació es desinfecten les sabates i es pren la temperatura. En el recinte s’ha de mantindre la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones i, en l’aigua, s’han d’utilitzar ulleres.

Assenyalar que està prohibit l’ús de matalassets o flotadors en la piscina, així com l’ús dels vestuaris. Tots els menors de 12 anys han d’estar acompanyats d’un adult.

Directe