Cap mort per coronavirus en 24 hores en tota la Comunitat

Es donen 6 nous casos positius en tota la província

Fotograma de l'espot de la Generalitat "Tornem #ambprudència"

La Comunitat Valenciana no ha registrat cap persona morta per COVID-19 en les últimes 24 hores, per la qual cosa el total es queda en 1.444. Per províncies, la distribució és la següent: 221 a Castelló, 504 a Alacant i 719 a la província de València.

Al mateix temps, s’han donat un total de 30 noves altes hospitalàries a pacients amb coronavirus, que eleven 12.789 el total de pacients que s’han curat en la Comunitat Valenciana. Per províncies: 1.562 a Castelló, 4.526 a Alacant i 6.696 a la província de València, a més de 5 sense assignar a cap província.

Per part seua, el nombre de pacients amb coronavirus que requereixen hospitalització en la Comunitat Valenciana segueix en descens. En l’actualitat hi ha 140 persones als hospitals valencians, 7 menys que en l’actualització d’aquest divendres. Per províncies: 12 a Castelló, 53 a Alacant i 75 a la província de València. En les unitats de vigilància intensiva hi ha un total de 17 persones: 3 a Castelló, 8 a Alacant i 6 a la província de València.

Quant a casos positius nous, des de l’actualització d’aquest divendres s’han detectat 15 nous casos a través de PCR que eleven a 11.300 el total de positius des que va començar la pandèmia. Per províncies:

▸ 6 a Castelló. Total: 1.580
▸ 0 a Alacant. Total: 3.933
▸ 9 a València. Total: 5.782
▸ 5 casos no assignats (no nous)

De tots els casos positius detectats, es troben actius en aquests moments 2.473, la qual cosa suposa només el 14,8%.

El nombre d’altes de professionals de la Sanitat és de 2.236 i el nombre total de positius en professionals en aquests moments és de 487.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 358.734, de les quals 250.093 han sigut a través de PCR i 108.641 a través de test ràpid.

Actualització de la
situació en residències

Fins a aquest dissabte hi ha algun cas positiu en 57 centres (7 a la província de Castelló, 17 en la d’Alacant i 33 a la província de València).

▸ Residents nous positius: 4
▸ Personal nou positiu: 5
▸ Residents que han mort: 0

En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 28 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província de Castelló, 7 a la província d’Alacant i 13 a la província de València.


Gràfic actualitzat en temps real

Les dades al
nostre territori

Les dades al territori del Departament de Salut de Vinaròs deixen un acumulat de 145 casos positius comprovats amb PCR des del començament de la pandèmia, dels que en els darrers 14 dies n’estan actius només 8. D’aquests casos recents hi ha, entre altres, un a Morella, un a Càlig i dos a Vinaròs. El balanç de morts per coronavirus des del començament de la pandèmia és de 30 persones en total.

Pertanyen al Departament de Salut de Vinaròs les localitats del Baix Maestrat, Catí (Alt Maestrat) i totes les de la comarca dels Ports excepte Vilafranca, Ares del Maestrat i Castellfort, sent aquests tres pobles dependents de l’àrea sanitària de Castelló.

Directe