El centre de Benassal serà per als vianants per a afavorir les terrasses

Ajuntament i bars insten als clients a respectar les mesures de seguretat

El centre de Benassal serà per als vianants durant els dissabtes a partir de les 16h i els diumenges perquè els bars de la localitat puguen disposar les seues terrasses respectant sempre la distància mínima de seguretat. Es tallarà al trànsit el Carrer València, Plaça de l’Ajuntament i Carrer Eres Tancades.

L’Ajuntament ha reunit els empresaris del sector turístic per a plantejar la reobertura. Dos bars del municipi reobrin les seues portes aquest mateix cap de setmana. Els seus propietaris tenien ganes de tornar a plantar taules i cadires i servir als seus clients.

A més el consistori està estudiant quines mesures concretes aprovar per a ajudar-los després de dos mesos i mig de tancament. Els establiments ja ho tenen tot previst i fomentaran que el consum es realitze a les terrasses. Mentre dure la Fase 1 a l’interior únicament poden entrar els empadronats.

En els establiments els seus propietaris ja han col·locat els cartells oportuns per a informar els consumidors sobre les mesures a aplicar. L’objectiu del municipi és afavorir l’activitat del sector hostaler. Així, avui també s’ha celebrat una reunió amb els responsables dels hotels del municipi per a plantejar la campanya estival.

Aquest cap de setmana a Benassal s’hauria celebrat Sant Cristòfol. Es tracta d’una de les dates més especials de l’any en el municipi. Per aquest motiu des dels bars confien que “la gent tinga ganes d’eixir per a retrobar-se”. No obstant això, en tot moment s’insisteix en la importància de mantindre sempre les mesures de prevenció. Aprofitant l’efemèride de San Cristófol un dels establiments cuinarà per a portar el clàssic Tombet, menjar típic amb motiu de la festa.

Directe