Benicarló suspèn definitivament les Falles d’enguany

Per a l'edició de 2021 mantindrà a les falleres majors i la seua cort d'honor

Un taller, en una imatge d'arxiu

La Junta Local Fallera de Benicarló, reunida aquest divendres de forma telemàtica, ha decidit suspendre definitivament l’edició d’enguany de les Falles per la crisi del coronavirus.

“La decisió ha estat adoptada pensant en el col·lectiu faller, però també en els benicarlandos i en la gent que ens visita per a viure la festa. Tots som mereixedors d’unes falles organitzades i celebrades amb totes les garanties de seguretat”, han apuntat els fallers benicarlandos en un comunitat.

La festa, que en un primer moment va ser aplaçada amb l’esperança de poder cremar els monuments fallers més endavant, tindrà en la propera edició de nou a Andrea Simó i Zaragozá i a la xiqueta Rocío Martínez i Montaña com a falleres majors i també les seues respectives corts d’honor continuaran ostentant els seus càrrecs “l’any 2021, per a poder gaudir així d’unes Falles en plenitud. Unes festes que, de fer-les possibles, els benicarlandos esperem amb més entusiasme i il·lusió que mai”

La Junta Local Fallera de Benicarló també ha volgut “fer arribar el condol a totes les famílies que han perdut als seus éssers estimats per culpa de la pandèmia” i “anima a tots els fallers i falleres del municipi a seguir units per tal d’afrontar aquesta situació”.

Directe