A Vallibona ja s’estan fent els tests de seroprevalença del coronavirus

Per fer un seguiment de la covid-19 a tot el territori nacional per comprovar la seua incidència actual

El municipi de Vallibona, juntament amb Vinaròs i Benicarló han estat dessignats per fer les proves de seroprevalença de la covid-19 a la seua corresponent àrea de Salut. Un estudi que tindrà una continuitat a les properes setmanes i que consta de vàries proves per als pacients. El Centre de Salut de Vallibona ha estat el lloc on es realitzaven aquestes proves que pretenen fer un seguiment de la covid-19 a tot el territori nacional per comprovar la seua incidència actual.

Les proves consten d’un procediment informatiu per als pacients seleccionats i seguidament es realitzen les corresponents extraccions de sang per poder fer aquest estudi de seroprevalença del Coronavirus.A més, cal destacar que aquest divendres eren citades algunes persones de Vallibona per fer-se les proves, si bé en properes jornades es citaran a a altres veïns i veïnes del municipi.

A Vallibona l’estudi no es realitza en tota la població, si bé al tractar-se d’un municipi amb poca població si que es vorà representat gran part del seu veïnat en les proves que es realitzen.

El procediment s’allargarà durant varies setmanes a Vallibona i a tots els municipis afectats per aquestes proves de Seroprevalència de la Covid-19 que han estat realitzades a l’atzar. Vallibona és l’únic municipi de la comarca dels Ports on es fan les proves.

Directe