Consulta les xifres de contagiats, morts o fases de desescalada en les diferents àrees de salut

Actualitzades diàriament amb totes les dades del coronavirus a la Comunitat Valenciana

Consulta les xifres de contagiats, morts o fases de desescalada en les diferents àrees de salut

En un interactiu, la Conselleria de Sanitat permet consultar l’evolució diària de casos, defuncions i altes, així com el nombre total de positius i de morts per departaments de salut.

D’una banda, es podran consultar les dades de l’últim dia (casos positius, persones recuperades i morts). Per un altre, dues gràfiques. La primera mostra l’evolució, dia a dia, de positius, defuncions i altes, i la segona inclourà també hospitalitzats i ingressats en UCI, mostrant així l’evolució de la corba d’aquesta pandèmia en la Comunitat Valenciana.

Interactiu actualitzat diàriament

També hi ha una secció que mostra informació per departaments de salut. Es tracta, d’una banda, d’un mapa interactiu en el qual -fent clic damunt del mapa- es poden seleccionar els diferents departaments de salut per a saber quants casos positius s’han confirmat en cadascun d’ells i el número de morts. D’altra banda, s’aporta una taula que ordena els departaments per nombre de positius. A més del número total i les defuncions que s’han produït, es mostra la taxa de positius per cada 100.000 habitants.

Directe