Antigues alumnes de l’IES Pere Enric Barreda i Edo de Benassal mostren la seua vàlua en la ciència

Des de l'Ajuntament s'ha organitzat la lectura del manifest del 8M

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona celebrat diumenge passat 8 de març, l’alumnat de l’IES Pere Enric Barreda i Edo de Benassal ha participat aquest mateix matí en un visionat molt especial. I és que, en els vídeos han aparegut antigues alumnes del centre que estudien o han estudiat carreres científiques.

Les participants han donat consells a les i els joves que volen dedicar-se a la ciència i han animat a totes les alumnes amb somnis científics a perseguir-los. A més, l’alumnat ha visionat un documental sobre l’ablació femenina.

Així mateix, des de l’Ajuntament es va organitzar per a ahir diumenge la lectura del manifest del 8M en la plaça de l’Ajuntament. Veïns i veïnes van commemorar la data posant l’accent en la importància de la igualtat entre homes i dones i la lluita contra la violència de gènere.

Directe