Benicarló celebra el Dia de les Persones Migrades

Han llegit diversos articles de la Declaració Internacional dels Drets Humans

Benicarló celebra el Dia de les Persones Migrades

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Migrades, la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques Inclusives ha organitzat un acte a la plaça de Sant Joan que ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i nombrosos ciutadans i ciutadanes de Benicarló nouvinguts.

L’alcaldessa ha assenyalat que «la migració ha sigut al llarg de la nostra història una expressió valenta de la determinació individual de superar l’adversitat i cercar una vida millor». Miralles ha fet referència a la situació actual dels fenòmens migratoris i s’ha mostrat convençuda que «Benicarló, com a espai de convivència d’una societat plural i diversa, ha de continuar impulsant l’intercanvi d’experiències i oportunitats de col·laboració com el nostre model de gestió de la ciutadania».

Una desena de persones nouvingudes han participat també en l’acte llegint, cadascuna en la seua llengua, diversos articles de la Declaració Internacional dels Drets Humans.

Directe