Els més menuts gaudeixen en el Mes de l’Avellana de Benassal

Les jornades acaben aquest diumenge dia 3 de novembre

Benassal segueix amb les celebracions del Mes de l’Avellana amb activitats per a tots. Aquest passat diumenge van ser els xiquets i xiquetes els qui el van passar en gran en un taller de manualitats i gelats en el qual l’avellana va ser protagonista.

Les jornades acaben aquest diumenge dia 3 de novembre i fins llavors veïns, veïnes i visitants poden continuar gaudint de les activitats programades. Els restaurants i establiments del municipi ofereixen menús i delícies elaborades amb avellana i en l’Oficina de Turisme es pot visitar l’exposició “L’Avellana: fruit de tardor”.

A més, dissabte que ve 2 de novembre hi haurà una ruta guiada a un bancal d’avellaners i el diumenge se celebrarà la lectura dels contes guanyadors del concurs de relats “L’avellana és protagonista” en el qual han participat els xiquets i xiquetes del CEIP Alcalde Fabregat de Benassal.

Directe