Herbers demana de nou solucions amb la cobertura mòbil

El municipi està sense línia i Internet des del dimecres

Un mòbil sense cobertura, en una imatge d'arxiu

La manca de cobertura és un problema recurrent en els pobles de muntanya d’arreu de la província de Castelló. I aquesta s’agreuja sinó es pot trucar en cas d’emergència sanitària, enmig d’un temporal de pluges o altres circumstàncies meteorològiques adverses. Precisament, a la comarca dels Ports, a Herbers, no tenen cobertura des d’aquest dimecres.

L’alcalde del municipi Daniel Pallarès, ha explicat que la cobertura es va perdre al llarg del dimecres al matí, a la vesprada es va donar avis a la companyia mòbil, però fins a hores d’ara el problema persisteix. La incidència està oberta, des d’ahir els tècnics de la companyia continuen treballant per a trobar l’averia, però de moment tant el WIFI com els telèfons mòbils continuen sense funcionar.

Sembla que l’antiguitat i mal estat de la línia instal·lada entre Herbers i Mont-roig és la principal causa d’aquesta manca de cobertura, però aquests problemes no són nous per a Herbers ja que, ha comptat amb altres episodis. Res més lluny de la realitat, la cobertura encara no ha tornat per això, l’Ajuntament d’Herbers reclama solucions immediates per a aquest servei indispensable per al municipi ja que, de moment sols han optés com a resposta «estem treballant».

Pallarès ha destacat que tindre una bona qualitat de telefonia i internet és imprescindible per a lluitar contra el despoblament que pateixen tots els municipis de la comarca dels ports. Des de l’ajuntament no demanen altres companyies mòbils sinó solucionar definitivament els problemes amb la línia que ara està completament obsoleta.

Directe