El mes de l’Avellana potencia el turisme i l’economia de Benassal

Fins al 3 de novembre, el fruit sec és el protagonisat

Benassal viu durant aquest mes d’octubre i fins al 03 de novembre diverses activitats englobades dins del mes de l’Avellana. D’aquesta forma, aquest dissabte s’han dut a terme diverses activitats amb el fruit sec com a protagonista que han reunit desenes de veïns, veïnes i visitants.

La ruta guiada pel paisatge dels avellaners organitzada per Itinerantur va ser un gran atractiu durant el matí i va mostrar als presents diverses curiositats sobre l’avellana. A la vesprada, Paula Miralles va dur a terme una xarrada sobre l’avellana en la dieta i va comptar algunes de les realitats i mites sobre el fruit sec i el seu valor gastronòmic.

Així mateix, durant tot el cap de setmana es va poder gaudir de l’exposició “L’Avellana: Un fruit de tardor” en l’Oficina de Turisme i es van oferir menús especials elaborats amb avellana en els restaurants i bars del municipi.

Cal recordar que durant tot aquest mes es poden adquirir productes realitzats amb avellana en comerços i establiments locals, degustar plats amb avellana en els bars i restaurants i visitar l’exposició de l’Oficina de Turisme de la Mola en horari habitual d’obertura.

Per a més informació sobre el mes de l’Avellana de Benassal i pròximes activitats consultar amb l’Oficina de Turisme.

Benassal participa en la
Marxa Contra el Càncer de Mama de Castelló

El diumenge va tindre lloc a Castelló la Marxa Contra el Càncer de Mama. Un grup de veïnes de Benassal no va voler perdre l’oportunitat d’ajudar en la lluita contra el càncer de mama i es va desplaçar fins a la capital de la Plana per a participar en la marxa a peu que va recórrer els carrers de la ciutat.

Directe