Benassal celebra el Mes de l’Avellana del 12 d’octubre al 03 de novembre

Els restaurants oferiran en els seus menús plats especials i els comerços es podran adquirir productes amb aquest fruit sec

Benassal es troba ultimant els preparatius per a la celebració del Mes de l’Avellana que se celebrarà del 12 d’octubre al 03 de novembre. L’Ajuntament ha donat a conèixer el cartell anunciador de l’esdeveniment en el qual apareixen representades diferents classes d’aquesta preuat fruit sec com “negreta”, “castanyera”, “gironenca”, “blanqueta” i “roseta”.

Cal assenyalar que durant aquestes setmanes els restaurants oferiran en els seus menús plats especials elaborats amb avellana; així com en els comerços es podran adquirir productes amb aquest fruit sec com a protagonista.

També es durà a terme una ruta guiada pel paisatge dels avellaners i es podrà visitar l’exposició “L’Avellana, fruit de tardor”. Els més menuts també podran gaudir amb activitats pensades per a ells.

Directe