La Jana reunirà als Urban Sketchers al voltant de les oliveres mil·lenàries

Serà la primera trobada d'aquests dibuixants i està emmarcat en la fira de la localitat

El cartell és obra de Marta Cervera

L’Ajuntament de la Jana, Urban Sketchers del Maestrat i Olis Cuquello, han organitzat la primera trobada d’Urban Sketchers que es celebrarà en l’entorn de les oliveres mil·lenàries del Pou del Mas de la Jana.

Entre les activitats que organitza l’Ajuntament de la Jana en el marc de la Fira que se celebrarà l’últim cap de setmana d’octubre, este any com una de les novetats, el diumenge 13 d’octubre a les 10:30 es celebrarà la primera trobada de USK.

Urban Sketchers és un col·lectiu d’artistes de tot el món que dibuixen els pobles i ciutats on viuen i els llocs on van de viatge. En esta ocasió el lloc escollit per l’Ajuntament de la Jana són les oliveres mil·lenàries del Pou del Mas i el seu entorn característic de l’arquitectura rural valenciana de pedra en sec.

“Des de l’Ajuntament convidem a tots i totes els USK del Maestrat i les comarques veïnes a participar d’esta activitat i visitar un lloc emblemàtic del nostre poble i als veïnes i veïnes de la Jana a contemplar els dibuixos dels artistes. Pensem que esta activitat ajudarà a promocionar la Jana ja que estos dibuixos després es compartixen per internet i fan que aplegue a un públic molt ampli” ha indicat el portaveu de l’equip de govern Àlex Vilanova.

Directe