Temps d’Objectes Animats arriba a Benassal aquest cap de setmana

Amb diverses activitats, com exposicions i teatre

Els dies 13 i 14 de setembre Temps d’Objectes Animats arriba a Benassal. Una exposició per a veure el teatre des de dins, visites guiades per a recórrer, tocar i provar de fer teatre i un espectacle de teatre en acció.

L’exposició es podrà visitar en el Forn de Dalt el divendres de 11h a 14h i de 16.30h a 19.30h i el dissabte de 11h a 13h. A més, el dissabte a les 17.30h tindrà lloc una actuació en Els Porxos de la Mola.

Carles Benlliure, promotor de la iniciativa, ha explicat que “l’objectiu de la campanya és portar activitats culturals als pobles durant tot l’any. En Temps d’Objectes Animats el públic pot conéixer el món dels titelles i el teatre des de dins i introduir-se entre bastidors”.

Directe