Benassal se submergeix en les seues festes patronals

Amb multitud d'activitats que es prolongaran fins al dissabte 31 d'agost

Benassal se submergeix en les seues festes patronals

D’aquesta forma, el divendres va tindre lloc la proclamació de les reines de les festes i les seues corts d’honor, sent nomenada reina la jove Laura Badal Luis. La cort d’honor està integrada per María Beltrán Puig, Irati Bort Ruiz, Marina Branchadell Tena, Beatriz Fabregat García, Sonia Ferrer Almansa, Gemma García Ortí, Ivana Pasies Tosca, Natàlia Pitarch Roca, Paula Prades Badal, Elia Sanjuán Riba i Lidia Vives Pasies. La representant dels xiquets i xiquetes és la nena Zahira Machí García qui està acompanyada per Gemma Beltrán Badal, Laura Beltrán Oller, Natalia Bou Pérez, Carla Corella Porcar, Paula Medina Gil, Andrea Montero Segarra, Ainara Puig Traver, Lucía Sales Bellés i Jana Segura Soriano.

L’acte va ser presentat per Lucas Roig Badal. A més, el mantenidor va ser l’expresident de la Diputació Javier Moliner Gargallo. La festa va acabar amb la discomòbil Big Bandalay.

La festa va continuar el dissabte amb diversos actes taurins com a prova de vedells i bous cerrils, l’activitat el Grand Torico Prix o diversos bous embolats. L’esperat ‘chupinazo’ va arribar amenitzat per la xaranga Vi, Festa i Bureo i durant la vesprada va tindre lloc un tardeo amb actuació de Los Simples. Després del sopar popular va arribar la música i el ball amb el grup Rumba Decajón i la discomòbil Bandalay.

Ahir diumenge, van seguir els esdeveniments taurins. A més, va haver-hi una missa en honor als difunts. A les 13h va tindre lloc des del balcó de la Casa de la Vila la inauguració oficial de les festes amb la Crida de Festa llegida per Maria Rosa Porcar Centelles i l’hissat de la bandera de Benassal en el campanar per part dels Kintos 2019 seguit de la interpretació de l’himne de la localitat.

A la vesprada, es va inaugurar l’Hostal del Vi veure en la plaça de l’Ajuntament, els xiquets i xiquetes van gaudir amb la disc-light i un bingo musical i va tindre lloc el XXVII concert homenatge a Perfecto Artola a càrrec de la Banda de Música Font d’En Segures. La jornada es va allargar fins a altes hores de la matinada amb una festa Remember.

En el dia de hui, la festa ha començat a les 07h amb una entrada de vaca de la ramaderia Hermanos Collado Ruiz. A les 12h hi haurà un concurs infantil de dibuix. A les 14h, aperitiu de l’Associació de Jubilats Moncàtil en el qual s’entregaran els diplomes als matrimonis que celebren les Noces d’Or i els trofeus als guanyadors dels concursos de birles, guinyot, dominó i petanca.

A la vesprada, a les 16.45h passeig a cavall per a xiquets i xiquetes. A les 18h vaca de carrer. Des de les 19h IV Festa Rumbera Som Com Som i presentació del llibre de poemes “Sonhos, Esperança…Vida” de la mà de la seua autora Maria Rosa Porcar. La jornada acabarà amb el divertit concurs de disfresses amenitzat per la discomòbil The End.

Directe