Agost taurí a Benassal amb prestigioses ramaderies a nivell nacional

En la nomenada “Maestranza del Maestrazgo”, a partir del dissabte 24

El bou "Buenasuerte", de la ramaderia de Manuel Ángel Mijares

Benassal celebra a l’agost diferents actes taurins amb bous de prestigioses ramaderies a nivell nacional en la nomenada “Maestranza del Maestrazgo”.

Així, el dissabte 24 es provaran i embolaran un bou de la ramaderia Manuel Angel Millares i un altre de Manuel Blázquez. El dimarts 27 serà el torn d’un bou d’Hato Blanco. El dimecres 28 es provarà i embolarà un bou de Román Sorando i el dijous 29 serà el torn d’un de Pedro Fumado “El Charnego”. Els festejos acabaran el dissabte 31 amb cinc bous de la ramaderia Jacinto Ortega; el concurs de retalladors i el d’emboladors.

Els bous són patrocinats per l’Associació de Joves de Benassal, per l’Associació Cultural Taurina Emboladores B&I; per l’Associació Cultural Taurina Casats i Fadrins de Benassal, per Emboladors de Benassal i els Majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benassal.

Directe