Los Draps estrenen vídeo-clip per a l’Aplec dels Ports

"Entre tots fem Aplec" és una creació de Los Draps, que es consideren una de les bandes musicals més potents d’Aragó

A un mes per a la celebració de l’Aplec dels Ports a poc a poc es van desvetllant petites sorpreses. Com la cançó que ha compost el grup matarranyenc Los Draps en homenatge a este festival i presentaran oficialment en concert este estiu al municipi d’Herbers, on es celebrarà esta edició de l’Aplec.

Los Draps es consideren una de les bandes musicals més potents d’Aragó. El nou vídeo-clip de ‘Entre tots fem Aplec’, que van gravar pels carrers de Pena-roja, va córrer a càrrec de Nebulosa Gràfica i surt avui a la llum. Un menut homenatge en esta festa en la qual tenen una estreta relació tan tocant com assistint de públic. “Som la llavor, la terra agermanada, la gent dels Ports, Maestrat i Matarranya“, canten Los Draps.

“Al despoblament,
ni aigua”

El lema i temàtica d’este any de l’Aplec dels Ports és: “Al despoblament, ni aigua”. Una temàtica que compartix la comarca del Matarranya i a la que han volgut donar visibilitat en esta cançó. Una música que lluite per la unió als pobles petits i la lluita contra la despoblació. “És una lletra en la qual ens sentim tots identificats, parle de l’Aplec però al mateix temps parle d’un problema de tots”, va explicar Rubén Lombarte, membre del grup musical.

En el vídeo-clip, volen mostrar una realitat diferent i per això van gravar a diferents espais, com una carnisseria i una perruqueria repletes de gent i vida.

Directe