Àngels Barceló despertarà als oients de Els Ports Ràdio i de SER Maestrat

A partir de setembre Pepa Bueno es posarà al capdavant de l'emblemàtic 'Hora 25'

Àngels Barceló i Pepa Bueno / Foto: cadenaser.com

En la temporada 2019-2020, Àngels Barceló es farà càrrec de Hoy por hoy en el seu tram complet, des de les 06:00h fins a les 12.20h del matí. Barceló ha dirigit Hora 25 durant els últims 11 anys i ha aconseguit mantindre’l com el líder indiscutible dels informatius nocturns radiofònics.

Pepa Bueno, després de vuit anys de líder absolut de la ràdio espanyola al capdavant del Hoy por hoy, assumeix el repte d’impulsar una nova etapa en Hora 25, el programa que va canviar la història de la ràdio informativa, i que des dels temps de Carlos Llamas lidera de forma ininterrompuda el segon prime time de la ràdio a Espanya. Pepa Bueno ha compartit la direcció i el lideratge de Hoy por hoy amb Toni Garrido que finalitza el seu contracte al juliol. Garrido seguirà vinculat a la SER en diferents projectes audiovisuals.

Tant Pepa Bueno com Àngels Barceló abordaran una profunda renovació en els programes que dirigiran a partir de setembre. Ambdues seguiran fins al final de la temporada al capdavant dels programes que dirigeixen actualment.

Tres
renovacions

La Cadena SER es garanteix la continuïtat dels tres grans professionals el contracte dels quals vencia en la temporada que finalitza. Carles Francino seguirà al capdavant de la Finestra, el programa més escoltat en les vesprades de la ràdio. Manu Carreño i Dani Garrido també renovaran els seus contractes per a continuar dirigint els programes que lideren la ràdio esportiva a Espanya, El Larguero i Carrusel Deportivo, respectivament.

Directe