Carmen Espuny i Ariadne Pablos, reines de les Festes de Sant Joan i Sant Pere

Com és tradició, la sort ha sigut l’encarregada de triar-les

L’Auditori Municipal, per quart any consecutiu, ha sigut l’escenari on s’han presentat a les joves en societat, a més, d’acollir el sorteig per escollir a les màximes representants. Les entitats locals i col·legis han presentat 35 joves, cal destacar que enguany per primera vegada també s’ha comptat amb representació masculina, en concret quatre joves, que han decidit fer el pas endavant i obrir una nova etapa en les festes de Vinaròs.

El regidor de festes del municipi, Marc Albella, destacava en l’acte que “aquests nois i noies són la generació que han d’inspirar al canvi i a l’avanç de la societat.

Per la seua part, l’alcalde de la localitat, Enric Pla, agraïa el treball realitzat a les reines i la Cort d’Honor de l’any passat per haver representat el municipi i donava la benvinguda a les noies i nois que enguany seran els encarregats de realitzar aquesta important tasca.

L’acte va finalitzar amb el descobriment del cartell anunciador. En aquest cas, el Consell de Festes ha escollit el treball del dissenyador Jordi Febrer.

Directe