Milian Mestre presenta a València el seu llibre sobre Ximo Puig

El president de la Generalitat destaca que "la mirada morellana" ajuda a comprendre que el fanatisme i el sectarisme "no han aportat res al món"

Milian Mestre presenta a València el seu llibre sobre Ximo Puig

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que el neocentralisme econòmic i polític que es desenvolupa a Espanya “limitarà les possibilitats de creixement de la resta del país” i restringirà “el seu progrés col·lectiu”, i ha recordat a més que la política territorial va més enllà “del conflicte català”.

Puig s’ha pronunciat així durant la presentació del llibre ‘Ximo Puig, la mirada morellana’ escrit per l’exdiputat del PP i periodista Manuel Milián, on ha expressat que l’obra ajuda a comprendre una part fonamental de la seva manera “d’entendre la vida”, com és la fugida “del fanatisme i el sectarisme” perquè “no han aportat res al món”. L’obra s’ha presentat a València coincidint amb la Fira del Llibre.

El cap del Consell ha definit a més a Morella com “una perifèria de la perifèria, com a vegades se sent el conjunt dels valencians” al no comptar encara “amb allò que els pertany”.

En el llibre ‘Ximo Puig, la mirada morellana’ es presenta el resultat d’un diàleg entre el president de la Generalitat i el polític i periodista Manuel Milián, els qui ofereixen visions confluents i discrepants sobre el passat, el present i el futur de la ciutadania valenciana.

Directe