Vinaròs suma “El Viaje” de Juanjo Surace al seu art urbà

L'artista argentí ha estat pintant el mural durant els darrers 15 dies

Surace ha finalitzat aquesta passada setmana el mural que durant 15 días ha estat realitzant a la pared mitjanera de l’edifici de la biblioteca municipal de Vinaròs.

Durant la presentació d’aquest, el regidor de cultura del municipi, Marc Albella, ha agraït el treball realitzat per aquest artista. D’altra banda, l’artista ha assegurat que aquest és el primer gran mural que pinta i que ha estat una gran experiència, perquè fa molt poc que s’ha llançat a aquest tipus d’art.

View this post on Instagram

El viaje Estoy muy feliz de la experiencia pintando el muro del edificio de la nueva biblioteca durante 14 días en Vinaròs. Gracias a @vinaros_art_urba y a @chilevnz por la excelente organización y el proyecto que lleva adelante con dedicación y profesionalidad. También agradezco la ayuda fondeando y la asistencia los primeros días a @adiadeadi ❤️ Gracias al pueblo de Vinaròs en especial a Amparo y Alfred The trip I am very happy with the experience painting this bit wall for 14 days in Vinaròs. Thanks to @vinaros_art_urba art urba and @chilevnz for the excellent organization and the project carried out with dedication and professionalism. I also appreciate the help anchoring and for the assistance the first days to @adiadeadi ❤️. Thanks to the people of Vinaròs especially Amparo and Alfred. – #streetart #bigwall #mural #muralart #vinaros #urbanart #wallart #arteurbano #globalstreetart #streetartglobal #topstreetart #newcontemporaryart #streetarteverywhere #tv_streetart #streetartnews #montanacolors #nicestreetart #muralismo #juanjosurace #jjs19 #valencia #robot #lectura

A post shared by Juanjo Surace (@juanjosurace) on

En la roda de premsa també ha participat l’organitzador de Vinaròs Art Urbà, Francisco López Chile, qui ha destacat que estan encantats que aquest projecte hagi estat plasmat, perquè és una gran proposta artística.

Directe