Consternació a Vinaròs i Ulldecona per l’assassinat d’una jove

La Guàrdia Civil ha trobat enterrat el cos de la xica, desapareguda des de febrer

Consternació a Vinaròs i Ulldecona per l’assassinat d’una jove a mans presumptament de la seva parella. Davant d’ambdós ajuntaments, s’han convocat aquest migdia minuts de silenci per condemnar els fets. A hores d’ara també s’ha convocat una marxa al municipi del Montsià i altres localitats com Morella han mostrat la repulsa cap a aquest assassinat.

La Guàrdia Civil va trobar enterrada en un descampat d’Ulldecona a la matinada de dissabte a diumenge el cos de la jove, de 20 anys, que estava desapareguda des de mitjans de febrer. La seva parella, un noi de 22 anys, l’hauria assassinat i després l’hauria enterrat a la localitat del Montsià on va ser detingut aquest divendres. Dissabte la Guàrdia Civil va escorcollar també el pis que tots dos compartien a Vinaròs i van detenir dues persones més. El cas segueix sota secret de sumari.

Directe