Morella amplia el fons bibliogràfic de la Biblioteca Municipal

Comptarà amb 53 llibres més per al seu préstec

La Biblioteca Municipal de Morella ha incorporat a les seues prestatgeries més de 50 llibres nous. D’aquesta manera, novel·les en valencià i castellà, així com llibres infantils són les novetats disponibles a partir d’ara, les quals se sumen als més de 17.000 amb els quals compta la biblioteca. Cal recordar que la biblioteca està oberta de dilluns a divendres en horari de matí des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores i a la vesprada des de les 17.00 hores fins a les 21.00 hores i els dissabtes des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “la Biblioteca Municipal és un servei molt utilitzat pels morellans i morellanes i cal renovar-lo per a oferir un servei complet i actualitzat”. L’edil ha explicat que “s’han incorporat més de 50 llibres nous de diferents temàtiques entre els quals destaquen les novel·les en valencià i castellà, així com llibres infantils”. A més, Rocío ha volgut “animar a tots i totes a fer ús d’aquest servei per a endinsar-se en la lectura” i ha recordat que “la Biblioteca Municipal de Morella compta amb més de 1.000 sòcies i sòcies que utilitzen els diferents serveis que ofereix”.

La Biblioteca Municipal de Morella és un espai públic situat a la Casa de la Cultura. Aquest ofereix de forma gratuïta els serveis de préstec de llibres i pel·lícules, zona de lectura i estudi, zona de premsa i connexió a internet via Wifi o a través dels ordinadors de la biblioteca. A més, aquesta va entrar a formar part de la Xarxa de Biblioteques de la Comunitat Valenciana l’any 2016.

També cal remarcar que la biblioteca va donar 11.202 serveis durant el 2018 entre gent que estudia, consulta llibres i accedeix a internet entre altres. Aquestes dades mostren que és un servei actiu que la gent utilitza amb freqüència.

Directe