“A Vivir que son dos días”, des del Castell de La Todolella

L'emblemàtic monument dels Ports esdevé un estudi de ràdio del programa regional de la cadena SER

“A Vivir que son dos días”, des del Castell de La Todolella

Aquest diumenge, el Castell de La Todolella es va convertir en el centre d’emissió del programa “A Vivir que son dos días Comunitat Valenciana”, de la Cadena Ser. La periodista i conductora del programa, Elena Rincón, va entrevistar representants importants de la comarca com per exemple l’Alcalde de La Todolella, Ricardo Miravet, la Tècnic de Turisme de la Mancomunitat, Mònica Segura, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el d’Olocau, José Miguel Gazulla, el delegat de Turisme rural d’Ashotur i creador dels Menús Dinos Cinctorres del Faixero, Joaquín Deusdad o l’Historiador Vicent Royo, entre d’altres.

Un dels temes que es va abordar van ser la cessió per part de Ricardo Miravet del Castell de La Todolella a la Generalitat Valenciana a través de la Fundació Livia i Ricardo Miravet. També es fa ver referència a les activitats i els concerts de piano que es podran gaudir en aquest emplaçament els pròxims 13 i 14 d’abril per part del pianista argentí Miguel Ángel Escebba. El músic ens deleitarà amb obres de Beethoven i Chopin. Amb una trajectòria musical ben dilatada, Escebba és Professor de Piano a la Universitat Nacional San Juan d’Argentina.

De la mateixa manera, també es van tractar altres aspectes referents al patrimoni comarcal com per exemple, la importància de la comunicació dels Ports amb la Nacional 232 i el fet que Morella siga Capital de Muntanya. La pedra en sec, el Camí de la Conquesta o el Menú Dinos Cinctorres, també van ser destacats.

Per tant, cal posar en valor el nostre patrimoni cultural i turístic per tal de donar a conéixer i fomentar les joies de la nostra comarca.

Directe