L’Aplec dels Ports, Premi al Millor Esdeveniment de 2018

En uns guardons que lliura la revista especialitzada Tresdeu

FOTO: Aplec dels Ports

L’Aplec dels Ports, després de setmanes de votació, ha sigut elegit finalment com el Millor Esdeveniment de 2018 dels Premis Tresdeu 2018. Després del període en que es podia votar per internet, els resultats passaven “al nostre jurat d’experts que seran qui decidiran d’entre els 5 finalistes de cada categoria els guanyadors finals”, segons apuntaven els organitzadors de l’esdeveniment, és a dir, la revista Tresdeu.

L’Aplec dels Ports és una jornada de celebració i reivindicació que es celebra anualment als pobles de la comarca històrica dels Ports. Es va celebrar per primera vegada a Todolella l’any 1978. L’Aplec recull anualment diversos milers de persones i compagina tant activitats lúdiques com concerts o teatres, com altres més reivindicatives centrades en la defensa de la llengua i cultura del país així com en la reclamació de millores per als pobles de la comarca.

Amb un total de 10 guardons, els Premis Tresdeu reconeixen la feina de joves creatives i creatius dels àmbits més diversos. La interpretació, la il·lustració, disseny, audiovisual, composició musical… tots els camps creatius queden representats. Les persones nominades havien sigut escollides per votació popular en una primera fase. Un jurat qualificat deliberà les candidatures guanyadores en una segona fase i els noms van ser desvetllats anit en una gala celebrada centre conegut com Las Naves, situat al Grau de València.

Directe