Vilafranca presenta totes les activitats de l’Agenda Activa de tardor

La programació inclou teatre, música, caminades o exposicions

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha publicat l’Agenda Activa de Tardor en la que es recull tota la programació cultural, esportiva i lúdica del municipi per als mesos d’octubre, novembre i desembre. Una publicació trimestral amb la que es pot conèixer les activitats a Vilafranca, tant les que organitza l’Ajuntament com les que es desenvolupen a càrrec de les associacions.

La recta final del mes d’octubre comptarà amb activitats teatrals a la Biblioteca de Vilafranca i activitats literàries a nivell escolar. Per al mes de novembre s’anuncia teatre amb la Mostra Reclam, així com excursions o també la festa de Santa Cecília a càrrec de la Unió Musical de Vilafranca.

Per al darrer mes de l’any ja es compta amb algunes activitats preparades, si bé la programació podria augmentar encara més a les darreres setmanes d’aquest any 2018. «Ara per ara les activitats més destacades són el 22 de desembre els sopars d’empresa, el 24 un curtmetratge per a xiquets a partir de dos anys i el 31 de desembre, nova edició de la cursa Sant Silvestre», apunta Betlem Pons, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Actualment es pot visitar a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament una exposició fotogràfica de Karlitos Solá, encara que al mes de desembre es muntarà una nova per al període nadalenc sobre el joc de l’scalextric.

L’Agenda Activa de Vilafranca, com sempre pot aconseguir-se a edificis municipals com l’Ajuntament, Biblioteca i Oficina de Turisme, així com als punts de venda de pa del municipi o a la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Vilafranca.

Directe