L’Aplec dels Ports podria ser el “millor esdeveniment” de l’any

Per a que ho aconseguisque s'ha de votar a la web de la revista Tresdeu

Una imatge d'arxiu de l'Aplec a Vilafranca

L’Aplec dels Ports acaba de rebre el Premi Ovidi atorgat pel COM (Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià) “pels quaranta anys de dedicació a la promoció de la nostra música. L’Aplec dels Ports és una jornada de celebració i reivindicació que es celebra anualment als pobles de la comarca històrica dels Ports. Es va celebrar per primera vegada a Todolella l’any 1978. L’Aplec recull anualment diversos milers de persones i compagina tant activitats lúdiques com concerts o teatres, com altres més reivindicatives centrades en la defensa de la llengua i cultura del país així com en la reclamació de millores per als pobles de la comarca”.

Ara, la festa comarcal per excel·lència és candidata a ser el Millor Esdeveniment de l’any als premis Tresdeu 2018.”Una vegada més la joventut valenciana demostrem que som actors actius en les industries creatives d’aquest país. I aquesta és només una xicoteta mostra que des de Tresdeu volem que s’amplie edició a edició per representar amb la màxima fidelitat la diversitat d’estils, llengües i propostes del nostre territori”, apunten des de l’organització d’aquests guardons.

Per tal d’aconseguir-ho, es pot votar a la web tresdeu.com. “Teniu 3 vots per persona per cada categoria, escolliu els vostres preferits. El termini es tanca el pròxim diumenge 04 de novembre. Moment que els resultats passaran al nostre jurat d’experts que seran qui decidiran d’entre els 5 finalistes de cada categoria els guanyadors finals. Serà el dijous 29 de novembre a partir de les 20h en l’espai de La Mutant a Las Naves (València) quan desvetllarem els millors creadors valencians”, conclouen.

Directe