Karlitos Solá fa “Una mirada intrusiva de Villafranca del Cid”

La mostra fotogràfica està oberta fins el 2 de desembre

Les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca comptaran fins al dia 2 de desembre amb l’exposició del fotògraf valencià Karlitos Solá “Una mirada intrusiva a Vilafranca del Cid”. Es tracta d’un treball fotogràfic realitzat per Vilafranca i diferents zones del terme municipal on l’autor plasma la seua visió del municipi i que es pot observar en aquesta sala d’exposicions a les properes setmanes. Karlitos Solá coneixia les Sales Gòtiques des de fa temps i sempre ha mostrat la seua disposició per exposar a Vilafranca.

Carlos Mora, o Karlitos Solá com a nom artístic compta amb grans vincles amb la comarca dels Ports i el Maestrazgo i ha exposat prèviament a diferents municipis de la zona. De fet, l’autor d’aquesta exposició fotogràfica resideix actualment a Cinctorres.

Les fotografies de Karlitos Solá en aquesta ‘Mirada intrusiva’ estan a la venda i a més es poden encarregar a l’autor en cas de que la foto desitjada ja estiga venuda.

La mostra ha pogut ser visitada durant els caps de setmana llargs del mes d’octubre i avarca un període important fins a principi de desembre. Per Nadals està previst muntar a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca una exposició dedicada a les joguines com sol ser habitual en eixa època de l’any.

L’exposició ‘Una mirada intrusiva de Villafranca del Cid’ compta amb un recull d’imatges centrades en el casc urbà del municipi, detalls d’algunes de les seues cases o instantànies relacionades amb paisatges de la pedra en sec o treballs al camp.

Directe