Fernando Delgado tanca el cicle Cita a Morella

La seua ponència estava dirigida a valorar la situació cultural actual

En un principi la conferència anava a tractar sobre “l’ofici de contar”, però el periodista i escriptor Fernando Delgado va decidir fer un gir a la xarrada i centrar-se en expressar el mal moment cultural i social en el que ens trobem i, destacant els motius pels quals hem arribat a aquest punt, com per exemple la falta de responsabilitat.

Seguint en aquesta línea ens estem llançant a acabar convertint-nos en una societat molt simple, on tot ens ha d’arribar a pressa i sense profunditzar. A més, sempre amb un toc d’humor i entreteniment. I, no és que Espanya sigue l’únic exemple d’aquest model de societat, també als Estats Units o altres països europeus van per aquest camí.

Encara i tot, segons Fernando Delgado, tard o prompte arribarem a l’extrem màxim i, serà en eixe moment quan trobarem una solució, com habitualment ha passat amb altres problemàtiques de la societat.

Amb Fernando Delgado i el seu ampli balanç de com es troba la cultura, l’educació i la societat actualment, el Cita a Morella acaba i, ara caldrà esperar el pròxim certàment per tornar a gaudir de veus i criteris tan interessants com els que ha acollit esta edició.

Directe