Morella ja ix a les senyals de la CV-10

Molts visitants no trobaven l’eixida a Morella a l’altura de Cabanes i acabaven a l'aeroport

La Conselleria de Vertebració del Territori ha atès una demanda realitzada els últims anys per l’Ajuntament de Morella i el sector turístic de la localitat i ha millorat la senyalització de la CV-10 a l’altura de Cabanes. D’aquesta manera, per fi està indicada la sortida a Morella, que és imprescindible prendre per arribar a la localitat dels Ports sense donar una gran volta per la costa. Ara, des de l’Ajuntament de Morella també s’exigeix al Ministeri de Foment que millore la senyalització a la variant Vinaròs-Benicarló, per indicar Morella.

El regidor de governació, Jorge Garcia, ha agraït aquest gest de la Conselleria d’Vertebració del Territori i indicava que “és un petit canvi però de molta importància, ja que molts visitants que venien a la localitat es perdien a la costa i trigaven més de dues hores en arribar a Morella donant tota aquesta volta”. A més, afegia que “una volta es va inaugurar aquest tram de la CV-10, des de l’Ajuntament de Morella es va detectar el problema i es van realitzar mocions, reunions i exigències per diferents vies perquè es millorés la senyalització. No obstant això, l’únic canvi que va fer aquesta Conselleria va ser afegir “N-232″ a la sortida i el problema va continuar”.

Una vegada solucionat el problema de senyalització a la CV-10, l’Ajuntament de Morella exigirà la mateixa solució en la nova variant Vinaròs-Benicarló. En arribar a Vinaròs, no està indicada l’eixida cap a Morella, quan són molts els visitants de Catalunya que agafen la N-232 per arribar a l’interior de la província de Castelló.

Directe