Ares celebra la seua primera Fira del Llibre amb l’il·lusió per repetir-la l’any vinent

La recent desaparició del cronista oficial d’Ares, Pere Enric Barreda, estaría molt present en aquest acte

Ares del Maestrat ha celebrat la primera edició de la seua ‘Fira del Llibre’. Un esdeveniment que omplia d’ambient el centre del municipi en la jornada de dissabte. La Fira del Llibre d’Ares naix amb molta il·lusió amb la intenció de consolidar-se al calendari d’activitats.

Al ‘porxe’ de l’Ajuntament d’Ares, on es troba ubicada l’Oficina de Turisme s’habilitava l’espai per a montar diferents parades de llibres. Altres es van montar a la mateixa plaça. Molts visitants i veïns del propi municipi anaven acostant-se a les parades per veure, consultar o comprar llibres.

Els més menuts gaudirien de l’actuació del grup ‘Trobadorets’ als carrers d’Ares. La música d’aquest grup va fer que els xiquets i xiquetes passaren una estona molt agradable. També els majors participarien de les cançons de ‘Trobadorets’, un grup de Castelló amb fortes arrels a la comarca dels Ports.

A l’Ajuntament d’Ares es realitzava l’acte central d’inauguració de la Fira del Llibre d’Ares amb els principals organitzadors, Susana Sebastià i Jordi Marín. La recent desaparició del cronista oficial d’Ares, Pere Enric Barreda estaría molt present en aquest acte.

Diferents presentacions completarien aquest acte central al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Ares. Per la vesprada-nit hi haurien més espectacles a la Fira del Llibre amb ‘Moltes veus femenines’.
L’organització es posava en contacte amb associacions, col·lectius, impremptes per tal d’oferir-los la possibilitat de portar llibres fins a Ares. L’Ajuntament de Vilafranca montaria una parada amb les seues publicacions.

La Fira del Llibre d’Ares ha nascut amb un cap de setmana de gran activitat al municipi i amb la ferma intenció de repetir-se l’any vinent. Des de l’organització s’apuntava clarament que hi haurà una segona edició de la Fira del Llibre d’Ares.

Directe