Morella inaugura el nou escorxador, al Polígon Industrial

Un servei que aposta pel desenvolupament econòmic i agroalimentari de la comarca

Morella ja compta amb el seu nou escorxador que aposta pel desenvolupament econòmic i agroalimentari de la comarca. A finals d’any es va celebrar la inauguració oficial d’aquesta infraestructura “clau de futur”. Un projecte que ha suposat més d’un milió i mig d’euros d’inversió municipal. L’acte inaugural es va dur a terme en el mateix escorxador, situat en el Polígon Industrial Les Casetes, comptant amb la presència de 200 persones, destacant entre les autoritats el Secretari d’Estat del Medi Rural, Josep Puxeu, que assenyalava el paper dels morellans per “la implicació ha sigut de la gent i el que han de fer les administracions és ajudar”.

Puxeu va ressaltar la participació del Govern d’Espanya a través de diversos programes recolzant iniciatives com el nou escorxador de Morella que segons indicava “son imprescindibles per al desenvolupament empresarial de la carn de qualitat i proximitat”. En aquest sentit, comentava que “la millor manera per a finançar aquesta infraestructura ha sigut mitjançant el Ministeri d’Indústria, però a partir d’ací s’ha treballat amb projectes de Desenvolupament Rural que han ajudat a tirar-ho endavant, igual que s’ha fet en els camins rurals de la zona mitjançant la Mancomunitat de la Taula del Sénia”. El Secretari d’Estat es va comprometre a “continuar recolzant a aquestes comarques interiors com Els Ports o el Maestrat durant molts anys”.

A més, afirmava que “cal saber aprofitar les oportunitats, com en el cas de Morella que és una referència en turisme, serveis, industria tradicional i, ara, ha de ser-ho en la industria de la carn de qualitat.

Directe