Trails Denes de Morella amplia les inscripcions al superar les 600

Aquestes encara estan obertes a través de la nova pàgina web de la competició

Cada dia està més prop la celebració de la tercera edició de la cursa Trails Denes de Morella. La prova ha superat les 600 inscripcions previstes des d’un principi i l’organització ha decidit ampliar-les en les tres distàncies, de 14 k, 25 k i 45 k, que inclou. Així, el termini està obert a través de la seua nova pàgina web fins al 21 de maig.

A més d’este anunci, ahir els membres de l’associació Denes de Morella organitzadors de la competició, Diego Aguilar, Hugo Adell i Tània Carceller van presentar les noves samarretes que inclou la bossa del corredor acompanyats de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés; la regidora d’Esports, Judit García. També altres productes exclusius de la tercera edició de Trails Denes de Morella com dessuadores i la motxilla d’hidratació amb capacitat per a tres litres.

D’aquesta manera, Diego ha explicat que “Trails Denes de Morella compta cada any amb més participació i enguany s’han superat les expectatives que teníem de 600 participants” i ha afegit que “falta quasi un mes per a tancar les inscripcions, de manera que hem ampliat el nombre de places en cadascuna de les curses amb previsió d’arribar a 700 corredors i corredores”. Finalment, també ha comentat que “enguany comptarem amb un contenidor on es pot reciclar el material esportiu vell i que ja no es gasta amb la col·laboració de la marca NNormal”.

Com cada any, es repetiran els recorreguts de cadascuna de les distàncies. Així, comptarà amb una competició de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats. Cal explicar que, per a les persones no federades, té un cost afegit de quatre euros i mig per a comptar amb l’assegurança durant la competició. Cal recordar que la nova Trails Denes de Morella l’organitza l’associació Denes de Morella amb suport de l’Ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló.

I Copa
esMontañas

Aquest any 2023, l’Asociación Española de Municipios de Montaña organitza la I Copa esMontañas amb diferents curses de muntanya. Així, esta primera edició comptarà amb cinc proves, entre les quals estan les tres distàncies de Trails Denes de Morella. A més, estaran la Gran Trail Sobrave d’Ainsa, Arrebatacapas de Candelario, Plenilunio Tejeda Trail de Tejeda i Sobrescobio Redes Trail de Sobrescobio. Aquestes seus coincideixen amb les quatre localitats que han sigut capitals de la muntanya de l’associació més el municipi canari de Tejeda. Està previst que s’incorporen aquells municipis que compten amb proves i ostenten esta capitalitat en el futur.

Directe