Obertes les inscripcions per a Trails Denes de Morella 2023

El dissabte 27 de maig tindrà lloc la tercera edició d’aquesta cursa que compta amb tres distàncies diferents de 14 k, 25 k i 45 k

Obertes les inscripcions per a Trails Denes de Morella 2023

Trails Denes de Morella obre les inscripcions per a la tercera edició d’aquesta cursa que tindrà lloc el dissabte 27 de maig. Després de l’èxit dels primers anys, amb 424 i 435 participants respectivament, la prova s’ha consolidat al calendari esportiu de la ciutat per a recórrer tot el terme municipal. D’aquesta manera, les inscripcions ja estan obertes per a les tres distàncies, de 14 k; 25 k i 45 k, de la competició a través de la seua nova pàgina web. A més, les inscripcions a la marató inclouran en la bossa del corredor la nova dessuadora dissenyada per a l’ocasió. En la resta de distàncies, es podrà comprar en el moment d’apuntar-se.

Com cada any, al Trails Denes de Morella es repetiran els recorreguts de cadascuna de les distàncies. Així, comptarà amb una competició de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats. Les inscripcions tenen un preu inicial, fins al 31 de gener, de 15 euros la 14 k, 25 euros la 25 k i 35 euros la 45 k. A més, cal explicar que, per a les persones no federades, té un cost afegit de quatre euros i mig per a comptar amb l’assegurança durant la competició. Cal recordar que la nova Trails Denes de Morella l’organitza l’associació Denes de Morella amb suport de l’ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “Morella no tenia una cursa d’aquest tipus, la qual cosa mostra la importància d’esta iniciativa que reuneix a molta gent aficionada a córrer com ha sigut en les anteriors edicions”. L’edil ha explicat que “l’organització realitza un gran treball junt amb el voluntariat per a fer un esdeveniment d’aquestes característiques i millorar cada any, la qual cosa els ha portat a engegar aquesta tercera edició que tindrà lloc al mes de maig”. Finalment, Rhamsés ha volgut “animar a totes i tots a inscriure’s i participar, ja que les tres distàncies permeten competir a gent de diferents nivells, així com conéixer la nostra ciutat i terme municipal a través de l’esport”.

Directe