Albocàsser, Tírig, Alcalà o Santa Magdalena de Polpís o Cervera seran escenaris del Territorio Templario Experience

La prova compta amb 400 participants amb eixida a les Coves de Vinromà

La Diputació de Castelló manté el seu més ferm suport a l’esport de muntanya i ho fa amb la celebració el pròxim cap de setmana de la III edició de la carrera Territori Templer Experience. De l’11 al 13 de novembre, les Coves de Vinromà acollirà aquesta convocatòria a la qual la institució provincial ha destinat una subvenció d’11.484,82 euros, a través de la convocatòria d’esdeveniments esportius en concurrència competitiva.
Al voltant de 400 participants es donaran cita per a competir en les categories junior i absoluta en cadascuna de les tres etapes en les quals està dividida la prova.

↳ Aquestes tres etapes són:
▸ Etapa 1
▸ 14 quilòmetres
▸ divendres, 11 de novembre de 2022 a les 19.00 hores amb eixida des de la plaça de l’Església de les Coves de Vinromà.

▸ Etapa 2
▸ 81,4 quilòmetres
▸ dissabte, 12 de novembre de 2022 a les 8.00 hores amb eixida des de la pista de la Ravaleta de les Coves de Vinromà.

▸ Etapa 3
▸ 81 quilòmetres
▸ Diumenge, 13 de novembre a les 8.00 hores amb eixida des de la plaça de l’Església de Santa Magdalena de Polpís.

La diputada provincial d’Esports, Tania Baños, ha assenyalat que en aquesta tercera edició es recorreran sendes i camins de pobles com Albocàsser, Tírig, la Salzadella, Alcalà de Xivert-Alcossebre, la Serratella, Santa Magdalena de Polpís i Cervera del Maestrat, per a finalitzar a les Coves de Vinromà.

“A través d’aquest esdeveniment, perseguim continuar afermant la província de Castelló com a destinació turística esportiva i, per això, continuarem oferint un servei de qualitat i treballant perquè aquest tipus d’esdeveniments siguen compatibles amb el respecte a la muntanya i el seu ús”, ha conclòs la diputada provincial.

Directe