El calijó José Manuel Pellicer es proclama campió d’Espanya d’Enduro Infantil

S'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Mateu

El calijó José Manuel Pellicer es proclama campió d’Espanya d’Enduro Infantil

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Sant Mateu l’última prova del Campionat d’Espanya d’Enduro Infantil, que li ha valgut a José Manuel Pellicer per a proclamar-se campió d’Espanya en la modalitat de 85cc. Cal destacar que al llarg de tota la competició el jove calijó s’ha mostrat solvent i segur, aconseguint la primera posició en totes carreres disputades, consolidant-se com una jove promesa de l’Enduro.

L’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, en nom de tota la corporació municipal, ha felicitat a Pellicer i tota la seua família pel gran èxit aconseguit. Segons indicava ens “ompli d’orgull que un jove calijó es proclame campió d’Espanya i que duga el nom del poble fins al més a dalt del podi. Només ens queda que felicitar a Pellicer i tota la seua família, i animar-lo a continuar en el món del motor”.

Directe