Més de 400 participants corren per les Denes de Morella

El Pla dels Estudis concentra l’eixida, arribada i entrega de premis

Més de 400 participants corren per les Denes de Morella

La segona edició de Trails Denes de Morella ha partit este matí des del Pla dels Estudis amb un total de 435 participants i el nombrós públic que s’ha apropat per a animar. Els i les runners recorren l’extens terme municipal en tres distàncies diferents de 14 quilòmetres, 25 quilòmetres i 45 quilòmetres fins a tornar al nucli històric de la ciutat on s’entregaran els premis de totes les categories.

A les 16.00 hores es realitzarà l’entrega de trofeus de totes les categories i, en acabar això, hi haurà sorteig de regals per als i les participants.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “ha sigut un èxit de participació i ha superat les inscripcions de l’any anterior amb 435” i ha afegit que “volem que la prova dure molts anys, ja que es tracta d’un esport per a tots els públics, a l’aire lliure i en contacte amb la natura que promou també les rutes que transcorren per aquesta zona i el seu paisatge”.

L’edil ha volgut “felicitar a l’organització per tot el treball realitzat, així com a les voluntàries i voluntaris, sense els quals no seria possible celebrar un esdeveniment d’aquestes característiques, això com als patrocinis que han donat suport, que han sigut molts”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà JeansTrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella.

Directe