Tot preparat per a la segona edició de Trails Denes de Morella del dissabte

El Pla dels Estudis albergarà les eixides a partir de les 8

Tot preparat per a la segona edició de Trails Denes de Morella del dissabte

La segona edició de Trails Denes de Morella ultima els preparatius per a disputar-se el dissabte 28 de maig. Així, el Pla dels Estudis albergarà les eixides de les tres distàncies, així com l’arribada i l’entrega de premis. Primer, serà el torn de la marató o 45 k a les 8.00 hores. A continuació, a les 8.30 hores, tindrà lloc l’eixida de la 25 k i, finalment, a les 9.00 hores partiran els i les runners de la 14 k. Cal explicar que, entre les tres proves sumen 435 participants d’aquesta competició que recorre el terme municipal de Morella.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “Trails Denes de Morella ha aconseguit consolidar-se molt prompte amb més de 400 participants en les dues edicions” i ha afegit que “aquest dissabte, Morella viurà una gran festa de l’esport amb el Pla d’Estudis com a punt central”.

Judit García és la regidora d’esports de l’Ajuntament de Morella

L’edil ha explicat que “la setmana passada, l’organització va convocar una reunió amb les voluntàries i voluntaris per a explicar les diferents funcions necessàries per a portar a terme una prova com aquesta, així com solucionar i preveure alguns errors o problemes ocorreguts en l’edició anterior i millorar cada any”.

Finalment, Judit ha volgut “animar a totes i tots a disfrutar de la segona Trails Denes de Morella en una jornada amb el running com a protagonista”. D’altra banda, Hugo Adell, organitzador de Trails Denes de Morella, “ha destacat la implicació de patrocinadors, voluntàries i voluntaris, sense els quals seria impossible celebrar la competició”.

Els i les participants podran recollir els dorsals el divendres des de les 18.00 hores fins a les 21.00 hores al Pla dels Estudis i el dissabte a partir de les 7.00 hores. Les eixides estan previstes a les 8.00 hores, 8.30 hores i 9.00 hores, així com l’arribada dels primers participants a les 10.15 hores en el cas de la 14 k, 10.45 hores la de 25 quilòmetres i 12.00 hores la marató. A les 16.00 hores es realitzarà l’entrega de trofeus de totes les categories i, en acabar això, hi haurà sorteig de regals per als i les participants.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella.

Directe