Es suspèn la Marxa Cicloturista del Maestrazgo per un greu accident

Un dels ciclistes participants patia un accident al caure i colpejar-se contra la bionda de la carretera.

Portell, en una imatge d'arxiu

L’edició XXXIV de la Marxa Cicloturista del Maestrazgo d’aquest diumenge 26 de setembre quedava suspesa al produir-se un greu accident a la zona del Port de Les Cabrilles, entre els municipis de La Iglesuela del Cid i Portell.

Un dels ciclistes participants patia un accident al caure i colpejar-se contra la bionda de la carretera. L’accidentat a la Marxa Cicloturista és un veí de Vilafranca que va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de Castelló, després d’haver segut atès en la pròpia carretera pels serveis sanitaris presents a la prova ciclista.

La Marxa Cicloturista, que havia de recòrrer diferents zones de la comarca dels Ports va quedar suspesa per l’organització de forma immediata al produir-se aquest succés. Des d’ací dessitjar-li una bona recuperació al ciclista accidentat.

Directe