Molta participació en la Trails Denes de Morella

Més de 400 inscripcions entre els tres recorreguts pel terme municipal de 14 K, 25 K i 45 K

Molta participació en la Trails Denes de Morella

La primera edició del Trails Denes de Morella ha transcorregut avui amb molta participació. Un total de 424 inscripcions han recorregut el terme municipal de la capital dels Ports en tres distàncies diferents de 14 quilòmetres, 25 quilòmetres i 45 quilòmetres i el nombrós públic que s’ha apropat al Pla dels Estudis per a veure l’eixida i l’arribada de la competició.

La regidora d’Esports, Judit García, ha destacat que “ha sigut un èxit de participació i es tracta d’un esdeveniment molt especial per ser la primera edició” i ha afegit que “volem que dure molts anys, tot i les dificultats que l’organització ha tingut per a celebrar esta”.

Així, l’edil ha volgut “felicitar a l’organització del Trails Denes de Morella pel seu treball i implicació”. D’altra banda, des de l’organització han manifestat la seua alegria per celebrar la cursa i han volgut “agrair el treball de voluntaris i voluntàries, sense els quals no seria possible aquest esdeveniment, així com a tots els patrocinis que ens han donat suport, que han sigut molts”.

Pòdiums del Trails
Denes de Morella

↳ 14 K masculí:
▸ Josep Mateu
▸ Javier Agud
▸ Joan Dolz

↳ 14 K femení:
▸ Sandra López
▸ Yolanda Moserrate
▸ Leticia Tiscar

↳ 25 K masculí:
▸ Daniel Alambiaga
▸ Carlos Nevoy
▸ Eloy Ripollés

↳ 25 K femení
▸ Salvia Santos
▸ Rebeca Catalán
▸ Sonia Casonva

↳ 45 K masculí:
▸ Aitor Tomás
▸ Jose Luis Felis
▸ Eloy Esteve

↳ 45 K femení:
▸ Eva Bellés
▸ Àngels Centelles
▸ Vanesa Amat

Podeu consultar també les classificacions completes. Cal recordar que Trails Denes de Morella estava prevista durant el mes de maig de l’any 2020, però la situació sanitària va obligar a l’organització a suspendre-la.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Aquest any algunes de les proves s’han ajornat i esperen celebrar-se l’any 2022.

Directe