Tot amanit per als Trails Denes de Morella

Des de la residència han fet unes cintes per guiar als 424 corredors pels camins

Tot amanit per als Trails Denes de Morella

L’organització dels Trails Denes de Morella estan ultimant els preparatius per a la competició que es fa aquest dissabte 4 de setembre. Aquesta competició compta amb tres distàncies diferents de 44 K amb eixida a les 8.00 hores, de 24 a les 8.30 hores i de 14 K a les 9.00 hores. Així, les inscripcions es van completar ja a mitjans d’agos i la prova comptarà finalment amb 424 participants entre els tres formats que transcorren pel terme municipal de Morella.

Des de l’organització han volgut destacar a les xarxes socials que, per a la cita esportiva, s’han repartit pel recorregut “unes cintes que guiaran els vostres camins el proper dissabte. Volem aprofitar per recordar que ens les van preparar els ‘agüelets’ de la residència de la 3a edat de Morella, metres i metres de cinta que ells van tallar i preparar per a ser penjades posteriorment”.

Aplaçat dues
vegades

Trails Denes de Morella estava prevista durant el mes de maig de l’any 2020, però la situació sanitària va obligar a l’organització a suspendre-la. La regidora d’Esports, Judit Garcia, ha destacat que “el terme de Morella és molt extens i compta amb una gran quantitat de senders i camins per on practicar esport a l’aire lliure” i ha afegit que “la competició servirà també per a promocionar aquesta característica del nostre territori, a més de l’esport i els hàbits saludables que té relacionats”. A més, l’edil ha apuntat que “esta primera edició, amb les complicacions que ha patit a causa de la COVID-19, mostra la il·lusió i ganes que l’organització i la gent de Morella tenen en la celebració de la prova”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Aquest any algunes de les proves s’han ajornat i esperen celebrar-se l’any 2022.

Directe