El Trails Denes de Morella última els detalls pel 4 de setembre

Més de 400 inscripcions en les tres modalitats

El Trails Denes de Morella última els detalls pel 4 de setembre

La primera edició de la cursa Trails Denes de Morella ultima els preparatius per a disputar-se el pròxim 4 de setembre. Aquesta competició comptarà amb tres distàncies diferents de 44 K amb eixida a les 8.00 hores, de 24 a les 8.30 hores i de 14 K a les 9.00 hores. Així, les inscripcions s’han completat i la prova comptarà amb 424 participants entre els tres formats que transcorren pel terme municipal de Morella.

Cal recordar que Trails Denes de Morella estava prevista durant el mes de maig de l’any 2020, però la situació sanitària va obligar a l’organització a suspendre-la. La regidora d’Esports, Judit Garcia, ha destacat que “el terme de Morella és molt extens i compta amb una gran quantitat de senders i camins per on practicar esport a l’aire lliure” i ha afegit que “la competició servirà també per a promocionar aquesta característica del nostre territori, a més de l’esport i els hàbits saludables que té relacionats”. A més, l’edil ha apuntat que “esta primera edició, amb les complicacions que ha patit a causa de la COVID-19, mostra la il·lusió i ganes que l’organització i la gent de Morella tenen en la celebració de la prova”.

D’altra banda, Hugo Adell, organitzador de Trails Denes de Morella, “ha destacat la implicació de patrocinadors, voluntàries i voluntaris, sense els quals seria impossible celebrar la competició”. També ha explicat que “al principi la prova més curta era no competitiva, però ho hem canviat per la demanda de participants inscrits en la distància de 14 K”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d’ultra trail per etapes, l’Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d’escalada en bloc, l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Aquest any algunes de les proves s’han ajornat i esperen celebrar-se l’any 2022.

Directe