Es suspèn de nou el Trail Denes de Morella

La iniciativa no es farà en la nova data del 5 de setembre per prevenció

L’Ajuntament de Morella i l’Associació Denes de Morella, “organitzadora de la cursa de muntanya prevista per al 5 de setembre, lamentem haver d’informar-vos de la suspensió de la mateixa” en un comunicat que s’ha fet públic aquest dijous.

Des de Salut Pública s’ha traslladat a l’Ajuntament de Morella la recomanació, per prevenció, de la suspensió de les activitats amb públic previstes en les properes setmanes, davant dels brots controlats però actius que hi ha de covid-19 en la nostra comarca i per l’augment de la tendència de contagis generalitzada. “És per això que la prova no pot ser autoritzada i quedarà suspesa”, expliquen.

“És un cop molt dur per a totes i tots, ja que s’havia invertit molt de treball i esforç per fer possible esta nova prova esportiva per a la nostra ciutat. Però, evidentment, la salut està per damunt de tot i hem de seguir les pautes de les autoritats sanitàries. Lamentem les molèsties que aquesta suspensió puga ocasionar. Sobre tot volem agrair la col·laboració de centenars de persones per fer possible aquest projecte: participants, voluntaris, propietaris de finques, patrocinadors i col·laboradors”, continua el comunicat.

També asseguren que “per últim volem refermar la nostra voluntat, quan les condicions ho permeten, de que el Trail Denes de Morella, un projecte esportiu i de promoció del nostre territori, puga ser una realitat el proper any 2021”, conclouen.

Directe