S’inicien les obres al poliesportiu de Cantavieja

La borrasca 'Glòria' tombava l'anterior instal·lació esportiva

L’Ajuntament de Cantavieja al Maestrazgo de Terol, ha iniciat ja els treballs per tal d’acondicionar el terreny per a la construcció d’un nou Centre Poliesportiu a la localitat, després de que la borrasca Glòria tombara l’anterior instal·lació esportiva. Uns treballs que eren necessaris per tal de poder iniciar en pocs dies l’edificació d’un complet i modern Poliesportiu que es construirà a Cantavieja als propers mesos.

Les quatre parets exteriors no van poder ser aprofitades i es va decidir tombar totalment el que es va salvar de l’antic Poliesportiu. En aquests moments es troba tot a punt per a iniciar la reconstrucció d’aquesta instal·lació esportiva a Cantavieja.

El President del Govern d’Espanya, Pedro Sánchez visitava Cantavieja el passat mes de gener per veure ‘in situ’ les destroses ocasionades per la borrasca ‘Glòria’. Allí es va comprometre a ajudar en la reconstrucció del Poliesportiu. Pel moment des de la Delegació del Govern a Terol s’ha demanat que s’aporte ja tota la documentació en una ajuda que potser del 50%.
La construcció del nou Centre Poliesportiu de Cantavieja superarà el milió d’euros i comptarà amb moltes dependències esportives que el convertiran en un dels poliesportius més moderns d’Aragó.


Ricardo Altabás és l’Alcalde de Cantavieja

Encara que treballs d’aquestes característiques son costosos, des de l’Ajuntament de Cantavieja es confia en que la reconstrucció de l’edifici es puga dur a terme en aquest any 2020.

Aquesta cèntrica zona de Cantavieja junt a l’ermita del Loreto prompte canviarà d’aspecte i el desèrtic solar es convertirà en una moderna instal·lació Poliesportiva.

Directe