Els alumnes del taller d’ocupació de la Taula del Sénia netegen el terme de Càlig

Aquests treballs suposen una ajuda molt important per mantenir els espais naturals en òptimes condicions

Aquestes tasques formen part de la formació pràctica del taller i suposen una ajuda molt important per mantenir els espais naturals en òptimes condicions.

En els darrers dies els alumnes del taller d’ocupació de la Taula del Sénia han realitzat tasques de neteja i desbrossament a l’entorn natural de Càlig. Després de la formació teòrica realitzada al Centre Cívic de Rossell, ara els alumnes treballadors fan les pràctiques en els 15 municipis valencians que formen part de la Mancomunitat de la Taula del Sénia.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, han indicat que s’ha fet la neteja de les restes vegetals al paratge de l’ermita dels Socors, així també com els seus accessos des del municipi, a més d’actuar en diversos solars i el dipòsit antic d’aigua. En aquest sentit, Borràs assenyalava que es tracta “d’unes feines molt importants per mantenir òptimes condicions els espais naturals i sobretot evitar una ràpida propagació del foc en cas de declarar-se un incendi”.

Directe