Dos detinguts per robar 4000 quilos de taronges a Vinaròs i Sant Jordi

L'actuació ha sigut realitzada per efectius de l'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Vinaròs

La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones com a presumptes autors d’un delicte de furt i un altre d’encobriment de 4000 quilos de taronges a Vinaròs i Sant Jordi.

En el marc dels serveis per a la prevenció i investigació dels robatoris i furts en el camp i les explotacions agrícoles i ramaderes, l’Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Vinaròs, reforça les mesures de seguretat per a impedir la comissió d’aquesta mena de fets delictius.

Les investigacions van començar després de detectar els guàrdies civils un vehicle sospitós ocupat amb una persona circulant per la zona d’horts entre les localitats de Vinaròs i Sant Jordi, el qual durant les hores del migdia i aprofitant que els treballadors i propietaris dels terrenys es trobaven absents en aqueixes hores, sostreia els cítrics i posteriorment es desplaçava a un magatzem de Tarragona per a la seua introducció en el mercat negre, procedint a la seua detenció per un presumpte delicte de furt.

Quant al magatzem implicat es va procedir a la detenció del seu propietari com a presumpte receptador, ja que comprava el gènere sense traçabilitat ni cap mena de documentació que acreditara la procedència de la mercaderia.

Les diligències juntament amb els detinguts han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip ROCA del Lloc de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Directe