Vinaròs i Sant Jordi es coordinen per evitar robatoris en el camp

Volen intensificar la vigilància en l’entorn rural
 en especial durant les campanyes de recol·lecció

Aquesta setmana l’alcalde Guillem Alsina juntament amb representants de la Policia Local de la ciutat, ha mantingut una reunió de coordinació amb l’alcalde de Sant Jordi, Ivan Sánchez, i el guarda rural del municipi per a reforçar la coordinació en matèria de vigilància al camp.

L’alcalde Alsina assenyalava que durant “els pròxims mesos es durà a terme la campanya de recol·lecció de diferents cultius, per tant és important garantir la seua protecció per evitar robatoris, amb les consegüents pèrdues econòmiques que això suposa per als llauradors”. En aquest sentit, comentava que és important coordinar-se amb el municipi veí de Sant Jordi per tenir una comunicació més fluida amb els agricultors i millorar la seguretat, així com garantir una major eficiència a l’hora de vigilar els dos termes municipals adjacents.

D’altra banda, Alsina comentava que enguany es compta amb el reforç d’un dron per part de la Policia Local de Vinaròs que permetrà cobrir una major extensió de terrenys a l’hora de realitzar tasques de vigilància amb més agilitat, a més de facilitar als agents la localització de possibles vehicles o persones no identificades.

Per la seua banda, l’alcalde Sánchez remarcava la bona sintonia dels dos ajuntaments pel benefici dels veïns de les dues poblacions. Segons assenyalava “molts llauradors, tant de Vinaròs com de Sant Jordi, tenen les finques distribuïdes entre els dos termes municipals, per tant és fonamental la col·laboració dels cossos de seguretat per oferir una resposta ràpida davant de qualsevol incidència”.

Per acabar, tant Alsina com Sánchez, indicaven que també és fonamental la col·laboració de la ciutadania perquè informe als cossos de seguretat de qualsevol vehicle o comportament sospitós al camp.

Directe