La Cooperativa garanteix el subministre als ramaders

L'empresa segueix estrictament els protocols per poder continuar fabricant

La cooperativa, en una imatge d'arxiu

La Cooperativa Comarcal Sant Antoni Abad de Morella ha marcat un rígid protocol per continuar donant servei als socis ramaders. Per tal de garantir la higiene, s’han fet dos torns de personal del tot independents. És a dir, uns treballen al matí -sempre són els mateixos- i quan acaben es neteja tot, abans que entre l’altre torn. D’aquesta manera si isquera algun contagiat de coronavirus sols caldria posar en quarantena un dels torns. Esta mesura és a més de les que ja marca el protocol ordinari de prevenció, com llavar-se sovint les mans, no formar grups, i mantenir la distància de metre i mig entre el personal.

D’altra banda des de la cooperativa s’informa que el magatzem ha d’estar tancat, seguint el protocol, però es demana als clients que no entren per les oficines. Que toquen el timbre, i accedeixen d’un en un, guardant torn amb el respectiu marge de distància, per a ser atesos. Els telèfons de contacte per al servei són el 660 84 21 65 o 682 69 57 49.

La cooperativa vol assegurar l’abastament als socis ramaders en aquesta crisis sanitaria, per això estan fent provisió de pinso. De moment, compten amb prou matèria prima per a dues setmanes i recorden que dintre de les mesures per a garantir el subministrament alimentari es contempla que quan siga precís, s’establiran corredors sanitaris per a permetre l’entrada i sortida de persones, matèries primes i productes elaborats en destí o procedents d’establiments en els quals es produïsquen aliments, incloses les granges, fàbriques de pinso per a l’alimentació animal i escorxadors.

La cooperativa comarcal Sant Antoni Abad vol transmetre així tranquil·litat als socis i assegurar el compliment de les indicacions de les autoritats.

Directe