Comunicacions dels Ports

Mas Mut Produccions, SL, és l’empresa de comunicació líder de la comarca dels Ports. El seu capital és aportat per més de cent accionistes d’arreu de la comarca i de la més variada ideologia, que tenen en comú apostar per la comunicació de proximitat en la nostra llengua més que l’ànim de lucre, com es demostrà en el seu primer projecte: la posada en marxa el 1988 de Els Ports Ràdio, una ambiciosa iniciativa de ràdio comarcal que -contra tots els pronòstics- s’ha demostrat eficaç, competent i, a hores d’ara, imprescindible per als Ports. Paral·lelament a l’engegada de la ràdio comarcal, també es reprenien projectes de televisió més aviat amateurs que -amb l’empenta d’una empresa creixent recolzant-ho s’anava professionalitzant cada cop més.

El Sexenni de 1994 va veure nàixer el Setmanari d’Informació Comarcal Notícies amb la intenció d’explicar a tot arreu el que portava l’any sexennal i que, degut a l’èxit, s’ha continuat setmana a setmana sense pausa. També en aquell any començava canalnordvídeo com a productora de continguts audiovisuals tant per a la venda directa com oferint serveis a tercers, ja sigue amb la venda d’imatges a altres televisions, productores o fent els més variats reportatges socials.

El futur de la televisió arribava el 2006 amb l’obtenció d’una llicència per a la TDT que assegurava l’estabilitat de la televisió comarcal. Després de passar per diverses etapes: TeleMorella, canalnordtelevisió o Locàlia Nord, s’arriba a l’actual nord, que arrancava el 15 de setembre de 2009 amb una programació basada fonamentalment en oferir 24 hores d’informació comarcal.

Altres vies de comunicació obertes són la productora Masmut produccions, centrada a les comarques del sud de Terol o la divisió dedicada als projectes de comunicació i disseny anomenada La màquina d’idees.

comarquesnord

L’aposta més recent de Comunicacions dels Ports va estar comarquesnord, el diari digital de la comarca, que pretén portar la informació de les nostres comarques a tots i cadascun dels pobles dels Ports i, a més a més, arreu del món.

Amb més de trenta anys dedicats a la comunicació de proximitat i amb una vocació més pròxima al servei als ciutadans de la comarca que al negoci pròpiament dit, Comunicacions dels Ports ja prepara noves formes de comunicar per al futur.

Coneix-nos encara més consultant el nostre Llibre d’estil.

Directe